Kelderlekkage Bergen op Zoom

Offerte aanvragenMeer informatie

Wij lossen vochtproblemen op van A tot Z !

Heeft u nu last van vocht of lekkage in uw kelder? Dan staan wij van Den Druppel Vochtwering voor u klaar om u te helpen. Bij kelderlekkage bij u in Bergen op Zoom of omstreken kunnen wij zeker u probleem oplossen. Wij pakken problemen aan als lekkage, vochtwering, doorslaand vocht en optrekkend vocht. U kunt dan ook vrijblijvend contact met ons opnemen en eventueel een afspraak bij ons maken. Wij zullen hoe dan ook uw kelderlekkage professioneel oplossen.

Het ontstaan van lekkage en vocht in uw kelder in Bergen op Zoom

Kelderlekkage is iets wat veel voorkomt en heeft meerdere redenen van ontstaan. Het kan zijn dat de conditie van het materiaal in uw kelder is verslechterd, maar ook zware regenbuien, zakkend water en een hoge grondwaterstand kunnen een oorzaak zijn voor de lekkage in uw kelder.

Wat voor lekkage u bij u thuis ervaart

Er zijn verschillende soorten lekkages mogelijk. Zo is er niet simpel één soort, maar kan het zijn dat u met een bepaalde vorm te maken heeft of meerdere vormen. Hier hebben we even een overzicht van mogelijke kelderlekkages:

  • Wandlekkage: optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw wanden
  • Kimlekkage: vocht bij de aansluiting van de wand en de vloer
  • Vloerlekkage: scheuren in de vloer, optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw vloer
  • Doorvoerlekkage: openingen na aanleg van leidingen (kabels, buizen en leidingen)

Wanneer we het over optrekkend vocht hebben gaat dat over iets wat zich afspeelt op de begane grond. Het optrekkende vocht is te zien in de kamer boven de kelder.

 De kelderlekkage bij u in Bergen op Zoom aanpakken!

Wij pakken dus uw kelderlekkage aan en zorgen ervoor dat u er geen last meer van heeft. U kunt dan ook met ons van Den Druppel Vochtwering contact opnemen en dan nemen we met u door waar u last van heeft. Ook kunt u hierbeneden een offerte aanvragen die u vaak dezelfde dag nog weer tot uw beschikking heeft. De vocht in uw kelder wordt dan ook door ons vakkundig verwijderd en opgelost en we zorgen dat de kelder weer helemaal vochtvrij is.

Kelderlekkage Bergen op Zoom
Kelderlekkage Bergen op Zoom
Open chat
Waarmee kan ik u van dienst zijn.
Waarmee kan ik u van dienst zijn.