Kelderlekkage Breda

Offerte aanvragenMeer informatie

Wij lossen vochtproblemen op van A tot Z !

Het hebben van een kelderlekkage kan behoorlijk vervelend zijn. Helaas is het iets wat vaker voorkomt en dus niet ondenkbaar is. Wij van Den Druppel Vochtwering zijn er om u te helpen bij problemen als kelderlekkage en in de omgeving van Breda. Dus heeft u last van vochtwering, lekkage, optrekkend vocht en/of doorslaand vocht? Dan bent u aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen en dan bespreken we uw probleem waarna we met u een afspraak maken. Wij zorgen dat uw probleem wordt opgelost.

Met wat voor kelderlekkage hebben we bij u in Breda te maken?

Bij kelderlekkage zijn er vaak verschillende manieren waarop dit gebeurt. Hierbeneden hebben we het even allemaal voor u op een rijtje gezet en kunt u kijken waar u last van heeft.

  • Wandlekkage: optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw wanden
  • Vloerlekkage: scheuren in de vloer, optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw vloer
  • Doorvoerlekkage: openingen na aanleg van leidingen (kabels, buizen en leidingen)
  • Kimlekkage: vocht bij de aansluiting van de wand en de vloer

Optrekkend vocht vindt plaats op de verdieping boven de kelder. Het is dus wel een kelderlekkage, maar speelt het zich niet af in de kelder.

Hoe u aan deze problemen komt?

De oorzaken kunnen verschillen. Daarbij kunnen de volgende situatie de oorzaak zijn van kelderlekkage: een hoge grondwaterstand, hevige regenbuien, zakwater en slechte conditie van het materiaal in de kelder. Dit kan allemaal leiden tot lekkage bij uw kelder in Breda.

Weg met de kelderlekkage!

Wij van Den Druppel Vochtwering staan voor u klaar als u last ervaart van een van de eerdergenoemde problemen. Dus mocht u hier nu mee zitten en woont u in de omgeving van Breda? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Wij zullen elk probleem voor u aanpakken en oplossen!

Kelderlekkage Breda
Open chat
Waarmee kan ik u van dienst zijn.
Waarmee kan ik u van dienst zijn.