Kelderlekkage Den Bosch

Offerte aanvragenMeer informatie

Wij lossen vochtproblemen op van A tot Z !

Woont u nu in Den Bosch en heeft u last van een kelderlekkage? Dan bent u wellicht op het juiste spoor. Wij van Den Druppel Vochtwering zijn hierin namelijk gespecialiseerd. Klussen als het aanpakken van lekkage, optrekkend vocht, doorslaand vocht en vochtwering, daar draaien wij dagelijks ons hand niet voor om. U kunt dan ook vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u een offerte aanvragen. Wij gaan uiterst professioneel te werk en zorgen dat u zo snel mogelijk een droge kelder heeft.

Hoe u aan de lekkage bent gekomen?

Voor de lekkage in uw kelder kunnen er meerdere oorzaken zijn. Het kan liggen aan zakwater, maar ook kan de slechte conditie van het materiaal in uw kelder een rol spelen. Daarnaast zijn hevige regenbuien en een hoge grondwaterstand veel voorkomende oorzaken van een kelderlekkage. Zo ook mogelijk bij u in Den Bosch.

De lekkage waar u last van heeft

Bij kelderlekkage heb je vele verschillende soorten. Hier hebben we ze even overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

  • Kimlekkage: vocht bij de aansluiting van de wand en de vloer
  • Wandlekkage: optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw wanden
  • Vloerlekkage: scheuren in de vloer, optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw vloer
  • Doorvoerlekkage: openingen na aanleg van leidingen (kabels, buizen en leidingen)

Alleen bij optrekkend vocht vindt de lekkage niet plaats in de kelder zelf. Het probleem kan daar wel vandaan komen, maar ervaart u daar geen lekkage. Dit gebeurt op de verdieping daarboven.

Wilt u van uw kelderlekkage in Den Bosch af? Wij zijn er om u te helpen!

Dus ervaart u nu problemen met vocht of water in uw kelder in Den Bosch? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Een offerte heeft u vaak dezelfde dag al binnen. Wij van Den Druppel helpen u graag van uw problemen af en het liefst zo snel mogelijk.

Kelderlekkage Den Bosch
Open chat
Waarmee kan ik u van dienst zijn.
Waarmee kan ik u van dienst zijn.