Kelderlekkage Eindhoven

Offerte aanvragenMeer informatie

Wij lossen vochtproblemen op van A tot Z !

Heeft u last van lekkage in uw kelder en wilt u daar wat aan gedaan hebben? Wij van Den Druppel Vochtwering kunnen u daarbij uitstekend helpen, wij pakken uw problemen aan in Eindhoven en omstreken. Dus heeft u last van vochtwering, lekkage, optrekkend vocht en/of doorslaand vocht? Neem dan op vrijblijvende basis contact met ons op en dan bespreken we uw probleem. Bij een afspraak zorgen we dat uw probleem professioneel wordt opgelost.

Heeft u in Eindhoven last van het volgende?

Kelderlekkage kan op verschillende manier ontstaan en voorkomen. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de verschillende gevallen.

  • Wandlekkage: optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw wanden
  • Vloerlekkage: scheuren in de vloer, optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw vloer
  • Doorvoerlekkage: openingen na aanleg van leidingen (kabels, buizen en leidingen)
  • Kimlekkage: vocht bij de aansluiting van de wand en de vloer

Optrekkend vocht vindt plaats op de verdieping boven de kelder. Het is dus wel een kelderlekkage, maar speelt het zich niet af in de kelder.

Hoe ontstaat de kelderlekkage?

Uw probleem kan meerdere oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat na een periode van veel regen u ook lekkage ervaart, maar ook zakwater, hoge grondwaterstand en een slechte conditie van het materiaal in uw kelder, kunnen een rolspelen in het ontstaan van kelderlekkage. Dit kan dus ook bij u in Eindhoven zijn gebeurd.

Hoe zorg ik dat mijn kelder weer lekkage vrij is?

U heeft dus last van kelderlekkage en u bent op zoek naar iemand in de omgeving van Eindhoven die dit voor u op kan oplossen. Wij van Den Druppel Vochtwering kunnen u hier uitstekend bij helpen. Voor problemen kunt u dus ook gewoon contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag van uw probleem af. Hierbeneden kunt u dan ook een offerte aanvragen, die u vaak dezelfde dag nog krijgt opgestuurd. Schuw uzelf dan niet om een afspraak te maken.

Kelderlekkage Eindhoven
Kelderlekkage Eindhoven
Open chat
Waarmee kan ik u van dienst zijn.
Waarmee kan ik u van dienst zijn.