Kelderlekkage Goirle

Offerte aanvragenMeer informatie

Wij lossen vochtproblemen op van A tot Z !

Mocht u nu met een kelderlekkage zitten bij u in Goirle? Dan bent u aan het juiste adres. Wij van Den Druppel Vochtwering zijn er om uw probleem aan te pakken. Dus ervaart u een van de volgende dingen: last van vochtwering, lekkage, doorslaand vocht of optrekkend vocht? Dan kunt u met ons contact opnemen. Natuurlijk is dit op vrijwillige basis en volledig vrijblijvend, maar kunt u echt bij ons terecht voor uw probleem. Wij zorgen dat alles goed verloopt en wordt opgelost zodra u de afspraak heeft gemaakt.

Waar u mee te maken kunt krijgen bij lekkage in de kelder?

Hoe u aan uw kelderlekkage komt kan heel erg verschillen. Zo kunnen hevige regenbuien, slechte conditie van het materiaal, zakwater of hoge grondwaterstand allemaal een oorzaak zijn van het hebben van vocht in uw kelder. Dit alles zorgt natuurlijk voor troep en nattigheid en dat wilt u beslist niet.

Waar dit toe kan leiden?

Kelderlekkages kunnen verschillende dingen inhouden. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van een Kimlekkage. Dit is een lekkage die plaatsvindt bij de aansluiting van de vloer en de wand. Daarnaast zijn er nog meerdere vormen waar u mee te maken kunt hebben:

  • Wandlekkage: optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw wanden
  • Vloerlekkage: scheuren in de vloer, optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw vloer
  • Doorvoerlekkage: openingen na aanleg van leidingen (kabels, buizen en leidingen)

Optrekkend vocht zorgt voor lekkage op de begane grond vanwege het vocht wat omhooggaat vanuit de kelder. De lekkage vindt dus plaats boven de kelder.

Dit alles kan komen doordat u bijvoorbeeld last heeft gehad van zware regenbuien, een hoge grondwaterstand, zakwater of kan het zijn dat het materiaal in uw kelder is gedateerd en/of verslechterd.

Wij lossen het probleem op bij u in Goirle

U heeft dus last van kelderlekkage bij u in Goirle en u heeft hierbij hulp nodig. U kunt ons van Den Druppel Vochtwering altijd benaderen. Wij zijn te bereiken via de telefoon of kunt u hierbeneden een offerte aanvragen. Vaak heeft u dezelfde dag nog de offerte binnen. Voor een afspraak om het op te lossen kunt u altijd terecht bij ons. Wij zorgen dat de lekkage verdwijnt en we gaan professioneel te werk.
Kelderlekkage Goirle
Kelderlekkage Goirle
Open chat
Waarmee kan ik u van dienst zijn.
Waarmee kan ik u van dienst zijn.