Kelderlekkage Landgraaf

Offerte aanvragenMeer informatie

Wij lossen vochtproblemen op van A tot Z !

Wij van Den Druppel Vochtwering zijn er voor elke klus op het gebied van kelderlekkage. Mocht u dus een kelder hebben met daarin vocht of een ander probleem qua lekkage? Dan zijn wij prima instaat u daarbij te helpen. Woont u nu dus in de omgeving van Landgraaf en heeft u last van lekkage, vochtwering, doorslaand vocht of optrekkend vocht?

Dan kunt u contact met ons opnemen zonder dat er iets van u wordt verwacht. Hoe dan ook staan wij van Den Druppel Vochtwering voor u klaar.

Hoe u aan de lekkage bent gekomen?

Bij het ontstaan van een kelderlekkage kunnen meerdere dingen om de hoek komen kijken. Zo is het mogelijk dat door hevige of voortdurende regenbuien er lekkage ontstaat in uw kelder in Landgraaf. Ook kan het voorkomen dat het ontstaat door de slechte conditie van het materiaal in uw kelder, zakwater of een hoge grondwaterstand. Dit alles kan kelderlekkage tot gevolg hebben.

Waar u mee te maken kunt krijgen?

Kelderlekkages kunnen verschillende dingen inhouden. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van een Kimlekkage. Dit is een lekkage die plaatsvindt bij de aansluiting van de vloer en de wand. Daarnaast zijn er nog meerdere vormen waar u mee te maken kunt hebben:

  • Wandlekkage: optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw wanden
  • Vloerlekkage: scheuren in de vloer, optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw vloer
  • Doorvoerlekkage: openingen na aanleg van leidingen (kabels, buizen en leidingen)

Wanneer we het over optrekkend vocht hebben gaat dat over iets wat zich afspeelt op de begane grond. De lekkage vindt dus plaats boven de kelder.

Uw probleem in Landgraaf aanpakken

Zit u nu met een kelderlekkage in Landgraaf of omgeving? Geen nood, wij van Den Druppel Vochtwering kunnen uw probleem voor u verhelpen. U kunt dan ook contact met ons opnemen of hierbeneden een offerte aanvragen, vaak heeft u deze dezelfde dag nog binnen. Voor uw problemen kunt dan ook weldegelijk bij ons terecht en dan zorgen we dat alles netjes wordt opgeknapt.

Kelderlekkage Landgraaf
Kelderlekkage Landgraaf
Open chat
Waarmee kan ik u van dienst zijn.
Waarmee kan ik u van dienst zijn.