Kelderlekkage Maastricht

Offerte aanvragenMeer informatie

Wij lossen vochtproblemen op van A tot Z !

Het kan u zomaar gebeuren, een kelderlekkage. Dit is niets om van te schrikken, maar het kan weldegelijk vervelend zijn. Om dit te verhelpen zult u misschien toch wat hulp nodig hebben. Hiervoor zijn wij van Den Druppel Vochtwering uiterst geschikt voor. Mocht u nu dus last hebben van kelderlekkage in Maastricht of omstreken? Neem dan contact met ons op en dan pakken wij uw probleem aan. Wij zorgen dan ook dat we het professioneel aanpakken en u kunt vrijblijvend met ons afspreken.

De narigheden van een kelderlekkage

Kelderlekkage kan op verschillende manier ontstaan en voorkomen, zoals bij Wandlekkage. Hier ontstaat er optrekkend of doorslaand vocht bij de wanden in uw kelder. Je kunt hierbeneden nog een paar mogelijke kelderlekkages vinden.

  • Vloerlekkage: scheuren in de vloer, optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw vloer
  • Doorvoerlekkage: openingen na aanleg van leidingen (kabels, buizen en leidingen)
  • Kimlekkage: vocht bij de aansluiting van de wand en de vloer

Optrekkend vocht vindt plaats op de verdieping boven de kelder. Het is dus wel een kelderlekkage, maar speelt het zich niet af in de kelder.

Het ontstaan van kelderlekkage ook bij u in Maastricht

Ook bij u in Maastricht kan er kelderlekkage plaatsvinden. Deze kan meerdere oorzaken hebben zoals het slechte materiaal in uw kelder, een hoge grondwaterstand, zakwater en/of zware regenbuien. Het kan altijd gebeuren en dat is vervelend, maar wij kunnen het voor u aanpakken en we zorgen ervoor dat het minder voor gaat komen bij u in de kelder.

Uw kelder weer lekkagevrij maken

Voor kelderlekkage in de omgeving van Maastricht kunt u bij ons zeker terecht. Wij van Den Druppel Vochtwering zorgen ervoor dat uw lekkage wordt aangepakt en opgelost. U kunt dan ook contact met ons opnemen en hierbeneden een offerte aanvragen. Deze offerte krijgt u vaak diezelfde dag al binnen. Dus heeft u last van kelderlekkage? Dan verhelpen wij het probleem graag voor u.

Kelderlekkage Maastricht
Kelderlekkage Maastricht
Open chat
Waarmee kan ik u van dienst zijn.
Waarmee kan ik u van dienst zijn.