Kelderlekkage Rotterdam

Offerte aanvragenMeer informatie

Wij lossen vochtproblemen op van A tot Z !

Iedereen kan wel eens een keer last hebben van kelderlekkage, dat is natuurlijk heel vervelend en daar wil je iets aan gedaan hebben. Wij van Den Druppel Vochtwering pakken al uw lekkage, vochtwering, doorslaand vocht en optrekkend vocht aan. Zoekt u dus nog iemand in de omgeving van Rotterdam die u daarbij gaat helpen?

Neem dan contact met ons op en dan kunnen wij u verder helpen. Wij zullen uw probleem dan ook professioneel aanpakken en zorgen we dat u geen last meer heeft van de kelderlekkage.

U woont in de omgeving van Rotterdam en u heeft last van een kelderlekkage

Hoe u aan uw kelderlekkage komt kan heel erg verschillen. Zo kunnen hevige regenbuien, slechte conditie van het materiaal, zakwater of hoge grondwaterstand allemaal een oorzaak zijn van het hebben van vocht in uw kelder. Dit alles zorgt natuurlijk voor troep en nattigheid en dat wilt u beslist niet.

Waar dit toe kan leiden?

Bij kelderlekkage heb je vele verschillende soorten waar je mee te maken kunt krijgen. Zo is Kimlekkage een veel voorkomend soort waarbij er vocht zit bij de aansluiting van de wand en vloer. Natuurlijk zijn er ook andere soorten zoals:

  • Wandlekkage: optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw wanden
  • Vloerlekkage: scheuren in de vloer, optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw vloer
  • Doorvoerlekkage: openingen na aanleg van leidingen (kabels, buizen en leidingen)

Wanneer we het over optrekkend vocht hebben gaat dat over iets wat zich afspeelt op de begane grond. Optrekkend vocht vindt dus niet plaats in de kelder, maar daarboven.

Wilt u van uw kelderlekkage af? Wij helpen u graag!

Last van een vochtige of nattige kelder en woont u in de omgeving van Rotterdam? Wij van Den Druppel Vochtwering kunnen u dan zeker verder helpen. Hierbeneden kunt u dan ook een offerte aanvragen en dan heeft u vaak dezelfde dag nog een offerte tot uw beschikking. Wij zorgen dan dat uw problemen verholpen worden.

Kelderlekkage Rotterdam
Open chat
Waarmee kan ik u van dienst zijn.
Waarmee kan ik u van dienst zijn.