Kelderlekkage Utrecht

Offerte aanvragenMeer informatie

Wij lossen vochtproblemen op van A tot Z !

Kelderlekkage kan in elk huis plaatsvinden, dit maakt het natuurlijk niet minder erg, maar het is wel iets gewoons. Mocht u nu een kelder hebben met vochtproblemen dan kunnen wij van Den Druppel Vochtwering u zeker verder helpen. Wij pakken alle problemen aan zoals lekkage, vochtwering, doorslaand vocht en optrekkend vocht. Bent u dus nog op zoek naar iemand in de omgeving van Utrecht die dit voor u aanpakt? Dan kunt u met ons contact opnemen en dan bespreken wij uw probleem. Het probleem pakken wij dan ook uiterst professioneel aan en we zorgen dat het verholpen wordt.

U heef last van kelderlekkage in uw huis, wat nu?

Er zijn vele oorzaken van het ontstaan van kelderlekkage. Hierin kunnen slechte conditie van het materiaal in uw kelder, hoge grondwaterstand, zakwater en hevige regenbuien een rol spelen. U kunt hier namelijk veel narigheid aan overhouden, dit wilt u natuurlijk niet.

Waar dit toe kan leiden?

Bij kelderlekkage heb je vele verschillende soorten waar je mee te maken kunt krijgen. Zo is Kimlekkage een veel voorkomend soort waarbij er vocht zit bij de aansluiting van de wand en vloer. Natuurlijk zijn er ook andere soorten zoals:

  • Wandlekkage: optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw wanden
  • Vloerlekkage: scheuren in de vloer, optrekkend en/of doorslaand vocht bij uw vloer
  • Doorvoerlekkage: openingen na aanleg van leidingen (kabels, buizen en leidingen)

Wanneer we het over optrekkend vocht hebben gaat dat over iets wat zich afspeelt op de begane grond. Optrekkend vocht vindt dus niet plaats in de kelder, maar daarboven.

Wilt u van uw kelderlekkage af? Wij helpen u graag!

Woont u in de omgeving van Utrecht en heeft u last van een van de bovengenoemde klachten? Wij van Den Druppel Vochtwering staan dan voor u klaar. Hier beneden kunt u dan ook een aanvraag voor een offerte vinden en dan kunt u dezelfde dag nog over een offerte beschikken. Al uw problemen pakken wij dan voor u aan!

Kelderlekkage Utrecht
Kelder lekkage Utrecht
Open chat
Waarmee kan ik u van dienst zijn.
Waarmee kan ik u van dienst zijn.